1. Gorzka z 60% zawartością kakao.
2. Gorzka z 70% zawartością kakao.
3. Gorzka z 78% zawartością kakao.
4. Gorzka z 85% zawartością kakao.
5. Gorzka z 90% zawartością kakao.
6. Gorzka z 95% zawartością kakao.
7. Gorzka z 99% zawartością kakao.
8. Gorzka z 100% zawartością kakao.
1. Łagodna gorzka czekolada z nutą wanilii i 50% zawartością kakao.
2. Łagodna gorzka czekolada z nutą wanilii i 64% zawartością kakao.
3. Łagodna gorzka czekolada z nutą wanilii i 70% zawartością kakao.
4. Łagodna gorzka czekolada z nutą wanilii i 85% zawartością kakao.
5. Łagodna gorzka czekolada z nutą wanilii i 90% zawartością kakao.
6. Full-body 70% - delikatna ciemna czekolada o intensywnie kakaowym smaku.
7. Ecuador 75% - z kakao z Ekwadoru z nutami espresso i palonego cukru.
8. Madagascar 70% - z kakao z Madagaskaru z nutami wanilii i śmietany.
1. Cocoa Pure 82% - czekolada złożona całkowicie z owoców kakaowca - z 82% ziaren oraz 18% miąższu kakaowca.
2. Gorzka 70% kakao, z migdałami i zagęszczonym sokiem z czerwonych pomarańczy sycylijskich.
3. Gorzka 70% kakao, z półsolonymi kawałkami masła i karmelu.
4. Gorzka 70% kakao, z różową solą himalajską.
5. Czysto gorzka 100% kakao z sokiem pomarańczowym.
6. Fusion 70% Cacao & Milk - kombinacja gorzkiej i mlecznej czekolady.
7. Fusion 70% Cacao & White - kombinacja gorzkiej i białej czekolady.
8. Fusion 85% Cacao & Milk - kombinacja gorzkiej i mlecznej czekolady z odrobiną soli morskiej.
1. Biała z naturalnym aromatem wanilii z Madagaskaru.
2. Biała z kawałkami truskawek.
3. Biała z delikatnymi płatkami kokosa.
4. Mleczna o głębokim i kremowym smaku.
5. Mleczna z 45% zawartością kakao.
6. Mleczna z 55% zawartością kakao.
7. Mleczna z 65% zawartością kakao.
8. Mleczna z kawałkami chrupiącego karmelu i solą morską.




Brak komentarzy:
Prześlij komentarz