1. Pasta orzechowa - klasyczna z orzeszków ziemnych.
2. Pasta orzechowa z solą himalajską.
3. Pasta orzechowa crunchy.
4. Pasta orzechowa z imbirem i pomarańczą.
5. Pasta orzechowa z kawą i wanilią.
6. Pasta orzechowa z dodatkiem chili.
1. Pasta orzechowa z czekoladą deserową.
2. Pasta orzechowa z białą czekoladą.
3. Pasta orzechowa z mleczną czekoladą.
4. Pasta orzechowa z kokosem.
5. Pasta orzechowa z kokosem i czekoladą deserową.
6. Pasta orzechowa z kokosem i białą czekoladą.
1. Pasta orzechowa z ciasteczkami.
2. Pasta orzechowa ze słonym karmelem - z karmelem i solą himalajską.
3. Pasta orzechowa piernikowa - z syropem daktylowym, przyprawą korzenną i kakao.
4. Pasta orzechowa z miodem.
5. Krukamella - pasta z orzechów laskowych, z syropem daktylowym i kakao.
6. Krukers - pasta z orzechów ziemnych z ciasteczkami, syropem daktylowym i kakao.



Brak komentarzy:
Prześlij komentarz