1. Czekolada mleczna z płynnym nadzieniem z dodatkiem Whisky.
2. Z płynnym nadzieniem koniakowym.
3. Z wiśniowym likierem Szwarcwaldzkim.
4. Z likierem Cointreau z gorzkich pomarańczy.
5. Z morelową brandy.
6. Z gruszkową brandy Williams.
7. Z brandy śliwkową.
8. Z cytrynowym likierem Limoncello.
Tutaj zimowe propozycje świąteczne.
1. Czekolada mleczna nadziewana kremem orzechowym z nutą cynamonu i kolendry.
2. Z całymi prażonymi migdałami i kremem orzechowym z nutą cynamonu i kolendry.
3. Czekolada mleczna z nadzieniem z bożonarodzeniowym ponczem.
4. Z całymi migdałami, nadzieniem czekoladowo-karmelowym z nutą soli, cynamonu i kolendry.
Oraz duże czekolady Les Grandes, nasycone całymi orzechami.
1. Czekolada mleczna z całymi orzechami laskowymi.
2. Czekolada gorzka z całymi orzechami laskowymi.
3. Biała czekolada z całymi migdałami.
4. Czekolada gorzka z całymi migdałami i solą morską.
5. Ciemna czekolada z borówką amerykańską, żurawiną i kawałkami migdałów.
6. Ciemna czekolada z żurawiną, malinami i kawałkami herbatników.
7. Czekolada mleczna z całymi orzechami laskowymi i kawałkami karmelu.
8. Czekolada mleczna z całymi migdałami i kawałkami nugatu.



Brak komentarzy:
Prześlij komentarz