2. Całuski - pierniczki lukrowane z nadzieniem śliwkowym.
3. Flisaczki - pierniczki z lukrem o smaku cytrynowym.
1. Całuski śliwkowe - w nowej szacie graficznej.
2. Całuski z nadzieniem o smaku truskawkowym.
3. Całuski z nadzieniem o smaku wiśniowym.
1. Katarzynki nieoblewane - tradycyjne pierniczki.
2. Katarzynki w czekoladzie deserowej.
3. Katarzynki w gorzkiej czekoladzie 72%.
4. Katarzynki oblane białą czekoladą.
1. Baton piernikowy z nadzieniem owocowym w gorzkiej czekoladzie.
2. Baton piernikowy z nadzieniem marcepanowym w gorzkiej czekoladzie.
3. Baton piernikowy z nadzieniem limonkowym w białej czekoladzie.
4. Baton piernikowy z nadzieniem pomarańczowym w gorzkiej czekoladzie.

.jpg)


Brak komentarzy:
Prześlij komentarz