1. Klasyczna waniliowa pianka w czekoladzie deserowej.
2. Śmietankowe oblane czekoladą mleczną.
3. Czekoladowe w czekoladzie deserowej.
4. Waniliowe w mocno gorzkiej czekoladzie 80%.
1. O smaku masła orzechowego w białej czekoladzie karmelowej.
2. Marmurkowe, o smaku tiramisu w czekoladzie deserowej.
3. Karmelowe, czyli śmietankowe w białej czekoladzie karmelowej.
4. O smaku marakui, oblane białą czekoladą.
1. Cytrynowe w czekoladzie deserowej.
2. Dwuwarstwowe o smaku musu kakaowego, w czekoladzie deserowej.
3. Dwuwarstwowe o smaku malinowym i serka mascarpone, oblane białą czekoladą.
4. Dwuwarstwowe o smaku malinowym i serka mascarpone, w czekoladzie mlecznej.
1. Dwuwarstwowe o smaku tarty cytrynowej w białej czekoladzie.
2. Marmurkowe o smaku banana i toffi, oblane mleczną czekoladą.
3. O smaku kokosowym w białej czekoladzie.
4. O smaku kokosowym w czekoladzie mlecznej.




Brak komentarzy:
Prześlij komentarz