1. Nadziewane o smaku czarnej porzeczki w białej czekoladzie.
2. Nadziewane o smaku morelowym w czekoladzie deserowej.
3. Nadziewane o smaku pomarańczowym w gorzkiej czekoladzie.
1. Pierniki w białej czekoladzie z nadzieniem o smaku agrestowym.
2. Pierniki w deserowej czekoladzie z nadzieniem o smaku różanym.
3. Pierniki w czekoladzie z nadzieniem pomarańczowym z ciasta leżakującego w tequili gold.
1. Serca piernikowe w deserowej czekoladzie z dodatkiem miodu.
2. Serca piernikowe z ciasta leżakowanego w whisky J. A. Baczewski.
3. Serca piernikowe oblane białą czekoladą karmelową, z nutą soli himalajskiej.
1. Torcik piernikowy w deserowej czekoladzie z nadzieniem owocowym.
2. Torcik piernikowy z nadzieniem kakaowo-orzechowym.
3. Torcik piernikowy w białej czekoladzie z nadzieniem jagodowym.
1. Torcik piernikowy w deserowej czekoladzie z nadzieniem o smaku limonki.
2. Torcik piernikowy w deserowej czekoladzie z nadzieniem o smaku rumowym.
3. Torcik piernikowy w deserowej czekoladzie z nadzieniem pomarańczowym.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz