2. Mleczna z orzechami laskowymi.
3. Gorzka z orzechami laskowymi.
4. Biała czekolada.
5. Trilogia - biała z krokantem orzechowym, pod nią czekolada mleczna Gianduja (rodzaj pasty z orzechów laskowych), na spodzie czekolada mleczna.
6. Stracciatella - czekolada biała z wiórkami kakao i czekolada gorzka.
2. Caramel Brownie - nadzienie o smaku brownie z chrupiącymi kawałkami karmelu.
3. Ciemna czekolada z nadzieniem kakaowym, kawałkami ziarna kakaowego i orzechami laskowymi.
4. Dla dzieci - mleczna z mlecznym nadzieniem.
5. Latte Macchiato - dwuwarstwowe nadzienie o smaku kawy latte.
6. Lotus Biscoff - z kawałkami belgijskich karmelizowanych ciasteczek korzennych i nadzieniem tegoż smaku.
1. Praline Noisettes - nadzienie intensywnie orzechowego kremu noisette w mlecznej czekoladzie.
2. Trilogia Strawberry - czekolada mleczna, biała oraz biała o smaku truskawkowym.
3. Gorzka czekolada z nadzieniem żurawinowym.
4. Mleczna czekolada z nadzieniem jogurtowo-truskawkowym.
5. Klasyczna gorzka czekolada.
6. Mleczna czekolada ze słonym nadzieniem arachidowym i prażonymi kawałkami arachidów.
1. Czekolada mleczna z nadzieniem mlecznym z prażoną kukurydzą i kawałkami popcornu.
2. Czekolada mleczna z nadzieniem o smaku orzechów makadamia i kawałkami ciasteczek z drobinami orzechów makadamia.




Brak komentarzy:
Prześlij komentarz