3. Tiki Taki - orzechowo-kokosowe, dwuwarstwowe nadzienie.
4. Tiramisu - nadzienie kawowo-śmietankowe.
5. Nut Break - nadzienie z solonych orzeszków arachidowych.
5. Nut Break - nadzienie z solonych orzeszków arachidowych.
6. Gorzka pomarańcza - płynne nadzienie, o smaku pomarańczowym.
1. Adwokat - płynne nadzienie o smaku adwokata.
2. Krówkowa - płynne nadzienie o smaku mlecznej krówki.
3. Wiśniowa - płynne nadzienie wiśniowe, w gorzkiej czekoladzie.
4. Figa z pomarańczą - płynna góra figowo-pomarańczowa, na dole mus czekoladowy.
5. Peanut Butter - z nadzieniem o smaku masła orzechowego.
6. Kawowa - płynne nadzienie espresso, w gorzkiej czekoladzie.
Oraz klasyka Wawelu w pełnej krasie.
1. Pastylka miętowa - okrągła czekoladka z miętowym nadzieniem, oblana deserową czekoladą.


Brak komentarzy:
Prześlij komentarz