1. Lekko gorzka - masa kakaowa min. 50%.
2. Klasyczna gorzka - masa kakaowa min. 64%.
3. Mocno gorzka - masa kakaowa min. 80%.
4. Gorzka espresso - o intensywnym smaku kawy, z drobinkami ziaren.
5. Gorzka z kawałkami orzechów laskowych i arachidowych.
6. Gorzka z kawałkami malin i wafelkami.
1. Gorzka truskawkowa - z płynnym nadzieniem i mlecznym spodem.
2. Gorzka wiśniowa - również z płynnym nadzieniem i mlecznym spodem.
3. Gorzka kokosowa - z nadzieniem kokosowym.
Oraz tabliczki wycofane z obecnej oferty.
1. Gorzka z płynnym nadzieniem o smaku Panna Cotta i mlecznym spodem.
2. Gorzka z płynnym nadzieniem o smaku Creme Brulee i mlecznym spodem.
3. Gorzka z kremowym nadzieniem o smaku Tiramisu i mlecznym spodem.



Brak komentarzy:
Prześlij komentarz